Фотохудожників Львівщини відзначили з нагоди Дня фотографії. Серед нагородженних- 1 священник ПЦУ і 1 член Львівського ставропігійного Братства


20 серпня у фотогалереї Василя Пилип’юка відкрили фотовиставку робіт українських фотохудожників "Україна – країна мрій", присвячену 30-річчю від дня проголошення Незалежності України.

З 500 світлин, які подали для участі до виставки,  відібрали 100 найкращих авторства 47 фотографів зі всієї України та з-за кордону. Цікаво, що учасниками фотовиставки стали не лише професійні фотохудожники, а й фотографи-аматори.

Серед нагороджених настоятель храму Різдва Богородиці смт. Щирець митр. прот. Андрій Афтанас та член Львівського ставропігійного братства св. ап. Андрія Первозваного п. Ігор Букай

Виставку приурочили до Всесвітнього дня фотографії та ювілею Незалежності України.

З професійним святом фотографів Львівщини привітала директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Ірина Гаврилюк. За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фотомистецтва, з нагоди Всесвітнього дня фотографії та 30-річчя незалежності України Ірина Гаврилюк оголосила фотографам подяки голови Львівської обласної державної адміністрації та вручила почесні грамоти департаменту.

Оглянути фотороботи виставки у фотогалереї Василя Пилип’юка можна буде ще протягом трьох тижнів. 

Організатор виставки – Львівська організація Національної спілки фотохудожників України за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації.