Митрополит Макарій привітав редакцію газети "Успенська вежа" із 30-річчям творчої діяльності


Щиро вітаю талановитий та досвідчений колектив редакції газети «Успенська вежа» з 30-літнім ювілеєм діяльності. Впродовж трьох десятиліть у газеті були опубліковані найважливіші події церковного життя парафій Львівської єпархії та Церкви в цілому, відзеркалено духовні, історичні та патріотичні події минулого й сьогодення Церкви Христової, її архіпастирів, пастирів та віруючих християн, взаємозв’язок та співпрацю Церкви та держави. Було і чимало статей, які не сприймалися священнослужителями не тільки Львівської єпархії, але й інших єпархій, а також деякими архієреями, оскільки кожна людина має різні погляди на життя та вирішення багатьох у ньому важливих питань, особливо тих, які стосуються розвитку Церкви.

Хочу подякувати редакції газети та всім керівникам Львівського крайового ставропігійного братства святого апостола Андрія Первозванного, так як завдяки їхній плідній та самовідданій праці друк газети був регулярним для розповсюдження її в Україні та за її межами, що не можна сказати про інші єпархіальні друковані видання.

Високо цінуючи професіоналізм всього редакційного колективу газети щиро бажаю подальших творчих успіхів, цікавих інформаційних матеріалів, наснаги у щоденній праці, сили та енергії у професійній діяльності, збільшення відданої читацької аудиторії та досягнення нових висот.

Фото - Galinfo