Паломництво до українського Афону


15 жовтня 2011 р. недільна школа «Християнська надія» при храмі Успіння Богородиці разом із батьками, настоятелем церкви митр. прот. Ігорем Бурмилом та керівником школи п. Юрієм Федівим здійснила паломницьку поїздку до скиту Манявського, найдавнішої православної святині Галичини.

Холодний ранок із яскравим промінцем сонця збадьорило серце кожного паломника, адже розпочиналася подорож до українського Афону.
Для гостей зі Львова екскурсію провів послушник Іван.
З дозволу отця  ігумена у монастирі прочани відслужили Акафіст до Животворчого Хреста.  З повчальним  словом до присутніх звернувся отець Ігор та нагадав про давній духовний зв’язок між Манявським скитом і Успенською церквою, які були останньою опорою православ’я на Галичині. Вихованці недільної школи привітали свого настоятеля з уродинами та урочисто проспівали многолітня.
Після відвідання Блаженного каменя паломники вирушили до м. Івано-Франківська, де у кафедральному соборі Покрови Пресвятої Богородиці їх зустрів інспектор вищої духовної академії о. М Шувар. Священик розповів про життя парафії, академії і загалом про УАПЦ на Прикарпатті. Після короткої зустрічі прочани повернулися до рідного Львова.