Збір коштів на допомогу жертвам політичних репресій


Різдвяний піст, створюючи оазу тиші в нашому житті, дозволяє виразніше чути волання про допомогу тих, у кому Господь наш Ісус Христос заповідав бачити Себе Самого: спраглих, голодних, знедолених, хворих, ув’язнених, коли напучував Своїх учнів: «Що тільки вчинили ви одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили» (Мт. 25:40).

Минулий рік був часом страждань для низки українців, що зазнали переслідувань і арештів за політичними мотивами. Дякую всім, хто єднався в молитві за жертв політичних репресій, боронив їх усіма передбаченими законом засобами. На жаль, низка наших співвітчизників продовжує потребувати нашої допомоги. До консисторії звертаються їхні друзі й однодумці з проханням підтримати їхні засилля в юридичному захисті постраждалих.

Благословляю в першу неділю Різдвяного посту, на свято Введення до храму Пресвятої Богородиці, провести після Служби Божої збір коштів на оплату послуг адвокатів, які надавали й продовжують надавати  допомогу звинуваченим у пошкодженні пам’ятника Сталіну в Запоріжжі.

Зібрані кошти настоятелі або скарбники парафій мають переслати за адресою з такими реквізитами:

Реквізити для поповнення рахунку:

Для перерахування на рахунок картковий.

Одержувач:                     Хмара Роман Олександрович

Рахунок:                          6762 4620 3954 8265

Банк одержувача:            Приватбанк

Призначення платежу:     поповнення рахунку.

Прошу повідомити єпархіяльну консисторію про перерахування коштів і розміри перерахованої допомоги. Вірю, що Спаситель світу, Котрий зазнав і несправедливих звинувачень, і судових переслідувань, кожному з жертводавців зарахує його доброчинну допомогу в небесну скарбницю. «Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!» (Мт. 6:21).

Джерело: http://www.uapc.org.ua/ua/news/?newsId=1167