Відновлено діяльність осередку Братства у с. Зимна Вода неподалік Львова


18 липня стало позитивною сторінкою у розвитку нашого Братства: відновлено діяльність осередку у селі Зимна Вода при православній парафії св. Івана Богослова.

Разом із п. Вірою Маркович, п. Христиною Бакун та п. Мирон Чупою Братство молилося у православній Зимноводівській церкві.

Осередок Братства у цьому селі був одним із перших у 1990 році, активно працював, даючи приклад іншим. Проте, з плином часу старше покоління відійшло і здавалося, це вже історія. Ті люди, які залишилися з нами були включені в Успенський центральний осередок.

Рік тривала праця у напрямку відновлення. Завдяки чіткій позиції п. Євгенії Копійчак (староста осередку) та підтримці о. настоятеля громади прот. Андрія Карпеткіна сьогодні мали урочисту св. Літургію, після якої було вручено членські квитки членам осередку.

Після урочистостей ми мали ще одну, досить поважну подію: братчики Василь і Марія Вантух в цей день святкували 50 років подружнього життя.

Тож бажаємо родині Вантух ще довгих і щасливих років життя у родинному люблячому колі, а ново реорганізованому осередку плідної праці.