Вітання від Івано-Франківського братства св. ап. Андрія Первозваного газеті "Успенська вежа"


Слава Ісусу Христу!

Ось уже чверть століття, зернята духовності розсіває редакційний колектив «Успенської вежі». Ці зерна проростають у «добрій землі» (Мф.13,8) людських сердець, та приносять плоди віри, благочестя, смиренномудрості  та любові.

Від газети «Відродження» Святослава Яреми до сучасної «Успенської вежі» пройшло багато часу. За такий час з малого дитяти виростає доросла, сформована особистість з чітким знанням життєвих цілей та вірою в прекрасне майбуття. Читаючи сторінки саме цього релігійного часопису стає зрозуміло, що реакційна колегія теж ставить перед собою нові цілі, нові завдання в духовному просвітленні не тільки жителів Львова та області, але й всієї України та діаспори. Продовжуючи свою роботу у такий важкий інформаційний час Ви не забуваєте заповідь Патріарха Мстислава про правдиве «свідчення нашого існування і нашої праці у вільному світі». Саме тому «Успенська вежа»  -  дзвін-благовіст  Української Автокефальної Православної Церкви та Львівського Ставропігійного Братства св. ап. Андрія Первозванного.

Івано-Франківське обласне православне братство Святого Апостола Андрія Первозванного УАПЦ щиро вітає своїх друзів-братчиків та редакційну колегію «Успенської вежі». Приєднюючись до слів привітання нашого Митрополита Андрія, духовенства та віруючих Івано-Франківської єпархії УАПЦ ми бажаємо Вам міцного зростання, Божого благословіння на всі починання, любові, злагоди та здоров’я авторам, реакторам, видавцям,  читачам на многії і благії літа!  

З повагою Івано-Франківське обласне православне братство Святого Апостола Андрія Первозванного УАПЦ