Вітання Блаженнішого Макарія газеті "Успенська вежа"


Слава Ісусу Христу !

Вітаючи з нагоди 25-річчя творчої праці, засилаю архіпастирське благословення на редакційний колектив часопису  « Успенська вежа».

З 1991 року газета є  основним джерелом інформації УАПЦ. Як і в Церкві, так  і у видавничому колективі газети були складні моменти: події, які висвітлювалися, однією частиною духовенства та мирян сприймались позитивно, а другою – негативно. Народна мудрість каже: «Хто нічого не робить, тому немає за що дорікнути».  Завдяки праці видавництва з газети  можна було дізнатися про становлення третього відродження УАПЦ, відслідкувати історичний та культурний потенціал Церкви та українського народу.

Маємо надію, що газета «Успенська вежа» буде ретельно  висвітлювати події та здобутки наших священнослужителів, які працюють для розбудови своїх парафій, а в цілому і Церкви, чим  будуть спонукувати легковажних до більшого ревного служіння та духовної праці.

Це єдине видання, яке виходить щомісячно та інформує про життя парафій, духовну працю мирян, священиків, єпископів, Предстоятеля та в цілому всієї повноти УАПЦ.

Бажаю Божого благословення на весь колектив газети «Успенська вежа», щоб з кожним роком збільшувалась кількість дописувачів і тиражу. Нехай Милосердний Господь укріпляє нас у вірі та ревному служінні Богу, нашій рідній Церкві, Україні, її війську та українському побожному народові.

Слава навіки Богу Святому!

Блаженніший МАКАРІЙ,

Митрополит Київський і всієї України,

 

Предстоятель УАПЦ