Недільні школи УАПЦ м. Львова розпочали навчальний процес


12 вересня розпочався навчальний процес у недільній школі при парафії Покрови Богородиці УАПЦ (вул. Щирецька). Подячний молебень за діточок та їхніх батьків відслужили усі священики парафії. Настоятель храму прочитав молитву на добрий початок навчального процесу та виголосив повчальне слово до батьків. "Саме від Вас залежить рівень духовного життя не тільки дітей, але і цілої громади. Те, що ми священики можемо посіяти, ви у сімейному колі маєте допомагати цьому паростку рости та розвиватися. Адже віра в Бога руйнує усі перепони та допомагає зростати разом із Богом, вивчаючи Святе Писання та дотримуючись Його принципів" - зазначив о. Михайло.

Також настоятель разом із священиками парафії о. Богданом Манчуром та о. Тарасом Бецелем привітали і викладачів та представили п. Ольгу Бучинську, яка займатиметься вивченням церковного співу.

О. диякон Юрій Федів, звертаючись до дітей, найперше наголосив батькам про їхню відповідальність у результаті навчання та подякував усім за добрий результат попередніх років.  "Ми працюємо усі разом, щоб парафія була живою, щоб на богослужінні було не тільки старше покоління, але і молодь. Те, що наші вихованці приступають часто до Святих Тайн є результатом спільної праці- діти слідують за словами Спасителя та приймають Христа у свої серця"- зазначив о. Юрій.

Навчання проводиться кожної суботи з 15,00 по 17,00 год.

 У неділю 13 вересня розпочося навчання і в школі "Християнська надія", що діє при Успенській ставропігійній церкві.

Навчання також проводиться у трьох вікових групах: 5-6 років, 7-9 років та 9-16 років.

Заняття проводяться щонеділі о 13,00 год.