Кермеш на Покрову-перший фестиваль духовної і лемківської пісні


19 жовтня парафія Покрови Богородиці, що на вул. Щирецькій вперше організувала фестиваль духовної і лемківської пісні "Кермеш на Покрову". Кермеш -праздник, що означає лемківською, розпочався панахидою за помершими лемками, бойками, холмщаками та надсянцями, які зазнали тяжкої долі у 1940-1950-х рр.
Сам захід молитовно розпочав о. Михайло Садовський, наш настоятель. Софія Федина - голова Світової федерації лемківських українських товариств привітала гостей та подарувала свої пісні. Святкову програму продовжили парафіяльний наш хор, найближчі сусіди із церкви св. арх. Михайла, церков Успення Богородиці "ОРАНТА", свв апп Петра і Павла, Преображення ГНІХ (УГКЦ) "РОДИНА", св. Софії м. Золочева та Львівського ставропігійного братства св.ап. Андрія Первозваного "СТАВРОС".  Особливим подарунком для присутніх був виступ ансамблю "Відимо" Сянніцького відділу Об'єднання українців у Польщі  під орудою п. Маріанни Ярої. 
Співану поезію подарував і п. Богдан Пастух. Пані Ольга Стефанко, одна із найактивніших лемкинь Львова також декламувала лемківську поезію. Сценарій, який написала п. Марія Горбаль, одна із найбільших дослідниць Лемківщини, вели Ліля Плахтій та Юрій Федів.
Приємністю була велика кількість нашого духовенства, лемків як із міста, так і довколишніх сіл. Були люди різних конфесій, які прийшли із любов'ю у серці до рідного краю і рідної пісні.