У Львові урочисто святкували 25 років часопису "Успенська вежа"


з квітня Львівське ставропігійне братство св. ап. Андрія Первозваного урочисто святкували 25 років газети "Успенська вежа". Це є єдини друкований релігійний часопис, який виходить безперервно в Україні 25 років.

Благословив захід Голова патріяршої комісії з духовності, катехизації і освіти Преосвященіший Віктор, єпископ Мукачівськиі і Карпатський УАПЦ. Виступили релігієзнавець Микола Хмільовський, довголітній кореспондент і один із засновників митр. прот. Ігор Бурмило, ректор ЛДС і віце-президент Всеукраїнського біблійного товариства митр. прот. Василь Луцишин, доктор історичних наук Микола Бандрівський. Зворушливо згадала про газету п. Віра Маркович, яка єдина 25 років працює в "Успенській вежі".

Ювілярів прийшов привітати і Братський хор "Ставрос", який під орудою п. Руслана Ляшенка виконав декілька постових піснеспівів.
На захід прибули також представники інформаційних відділів Львівської, Тернопільської та Карпатської єпархій УАПЦ.

Головний редактор газети Марія Горбаль подякувала редколегії та доброчинцям за щоденну працю, висловила свої сподівання та міркування щодо майбутнього газети.

 Перший редактор та ідейник п. Святослав Ярема із захопленням розповів про роботу першого колективу, про пошуки можливості друку, адже газета розпочала свій вихід в комуністичному СРСР.