Вітання Митрополита Галицького Андрія газеті "Успенська вежа"


«Успенській вежі» - 25!

 

«Блаженні ті, що словом правди

навчають і направляють на путь спасенну»

 

Слава Ісусу Христу!

Дорогі отці, брати і сестри – читачі газети «Успенська вежа»!

Як швидко минає час, - і ось уже 25 років до ваших осель надходить часопис, зі сторінок якого ви черпаєте дорогоцінні перлини тих духовних настанов святих отців і пастирів Церкви Христової, які допомагають вдосконаленню духовного стану людських душ.

25 років є свідченням того, що вже пройдено немалий шлях з часу виходу в світ газети, яка на своїх сторінках в міру сил і можливостей несе у світ Слово Правди Божої, лікуючи своїми статтями людські душі, допомагаючи не впасти у зневіру в часи сьогодення, стаючи порадником у важких життєвих ситуаціях. Хочу висловити вдячність усьому редакційному колективу, дописувачам і авторам статей за правдиве  висвітлення засад православної віри, виховання любові до своєї УАПЦеркви і  рідного українського народу, подій із життя Церкви загалом та окремих парафій зокрема.

Від імені духовенства та віруючих Івано-Франківської єпархії УАПЦ прийміть щирі вітання з нагоди 25-ліття виходу у світ першого номера газети «Успенська вежа». Бажаємо редакційному колективу газети ще кращих успіхів у праці, щоби слова, посіяні на її сторінках, принесли стократний  плід на ниві духовного життя всіх, хто її читатиме.

Хай Ваша праця буде сповнена Божої благодаті та Божих ласк!

 

З братньою любов’ю у Христі

+ Андрій

Митрополит Галицький,

Керуючий Івано-Франківською єпархією УАПЦ