У Львові із молитви розпочали рік вшанування Патріярха Димитрія


9 грудня в 100 річницю від дня народження Патріярха Димитрія у Петро-Павлівському храмі м. Львова було відслужено св. Літургію. 
Соборною молитвою духовенства Львівської єпархії розпочався рік, присвячений в УАПЦ Патріярху Димитрію. Очолив св. Літургію канцлер Львівської єпархії УАПЦ митр. прот. Володимир Целень.

В часі св. Літургії проповідь виголосив митр. прот. Василь Луцишин. "Як промінь в пітьмі показує надію на освітлення, так і Патріярх Димитрій своєю харизмою показував велич духовності у сучасному суспільстві" - такими словами висловився про Владику о. Василь. У проповіді було наголошено на величі та відкритості особи Патріярха Димитрія, на труднощі з якими в управлінській сфері стикався на державному рівні Владика. 
Після відправи було відслужено парастас на могилі Патріярха Димитрія. Із словом звернувся митр. прот. Микола Кавчак, наступник Владики у Петро-Павлівській церкві.

На молитві були присутні родина, вірні Церкви із м. Львова та області. Чисельно прибули і наші братчики. Після відправи у приміщенні Братства відбувся поминальний обід.

Світлини Олега Панаса