Третій фестиваль богородичної пісні


В першу неділю після Успення Богородиці наша церква традиційно проводить фестиваль богородичних піснеспівів "Богородице, Діво, радуйся".
Цього року формат фестивалю був дещо іншим: приурочений 25-й річниці третього відродження УАПЦ. Сценарій заходу побудований виключно на словах Патріярха Димитрія, які є актуальні і сьогодні. Із вітальним словом до присутніх від духовенства звернувся о. Василь Луцишин- віце-президент Всеукраїнського біблійного товариства та ректор ЛДС, який водночас і вручав усім колективам дипломи учасників та мав слова подяки до виконавців.
Велику кількість слухачів радували своїми піснеспівами парафіянка Успенської церкви і лауреатка шевченківської премії Натала Половинка, хори львівських храмів Успення Богородиці, Свв. апп. Петра і Павла, Св. арх. Михаїла УАПЦ, Преображення ГНІХ (УГКЦ), із м. Золочева з парафії св. Софії та хор Львівського ставропігійного братства св. ап. Андрія Первозваного.
У зв'язку із надзвичайно складною ситуацією у державі, наприкінці фестивалю після виконання гімну "Боже великий, єдиний" відбулася збірка коштів для потреб львівського військового шпиталю. Присутні склали пожертву 3100,00 гривень, які передані для лікування ранених захистників Батьківщини.